11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 2
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 2
Dánia 1
974 Stadion D csoport
20:00, November 26. ÉLŐ
Argentína 0
Mexikó 0

Bezár a Google több szolgáltatása

2012.01.23. 10:22

Amióta Larry Page újra átvette az igazgatói széket, a Google egyre több szolgáltatását zárja be – állítólag ez azért van, hogy jobban tudjanak fokuszálni a befutottakra. A cég szerint néhány szolgáltatás duplázás, mások pedig nem érték el a kitűzött célt, vagy nem illeszkednek a Google-élménybe.

A vasárnap közzétett  blogbejegyzés szerint idén öt szolgáltatás húzza le a rolót. A 2010-ben megvásárolt Picnic fotószolgáltatás ugyan megszűnik, de a csapat tovább dolgozik a Google többi, fotóval kapcsolatos termékén. A keresőcég szintén leállítja a Social Graph API-t is, amivel a webes kapcsolatokról szolgált információval a fejlesztőknek. A helyét lassan átveszi a Google+ programozói felülete.

Megszűnik a Sky Map is, a Google Mapshez hasonló, világűrt bemutató program. A termék Carnegie Mellon University gondozásában nyílt forrású projektként él tovább. Bezár a fizetős Google Appshez tartozó Google Message Continuity is, amellyel a leveleket lehetett archiválni. Az adatmenedzser Needlebase-t 2010-ben vásárolták fel, most pedig integrálják a Google egyéb adatszolgáltatásaiba. Az Uchrinból pedig, ami már régóta Google Analyticsként fut, márciusban megszüntetik a felhasználók által futtatható verziót.  • Hírek
  • Bankszámla