Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C

Már Magyarországra is rendelhető a Kindle Touch

2012.02.06. 11:52

Eddig csak a hagyományos Kindle olvasót szállította Magyarországra az Amazon, a legújabb hírlevelében arról értesítenek, hogy most már az Egyesült Államokon kívülre is szállítják a Touchot.

Az Amazon szeptember végén mutatott be három új e-könyv-olvasót, az érintőkijelzős változat a Touch. Ehhez az olvasóhoz új szolgáltatás is bemutattak, a könyvhöz tartozó Wikipedia-bejegyzéseket automatikusan letölti, így megnézhetjük, ki a könyvben szereplő történelmi személy és mit csinált.

Eddig csak az Egyesült Államokban lehetett megvenni a Touchot, mostantól azonban a világ többi országában is, így Magyarországon is. Néhány nagyobb piac most is kimaradt a szórásból, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban és Nagy-Britanniában például még mindig nem lehet megvásárolni a Touchot és az Amazon nem árulja el ennek okát.

Itthon a wifis változat rendelhető meg 139 dollárért. Iparági elemzők szerint az Amazon mostani lépése jelentheti azt, hogy hamarosan a Kindle Fire tablet is kapható lesz néhány országban az Egyesült Államokon kívül.