16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01. ÉLŐ
Japán 2
Spanyolország 1
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01. ÉLŐ
Costa Rica 2
Németország 2

Olvasóink is látták a Google Maps autóit

2012.02.20. 12:06

Az Index szerkesztőségénél a múlt héten tűntek fel a Google autói; azóta kiderült, hogy a vállalat nem a népszerű Street View szolgáltatás magyarországi beindításán dolgozik, hanem az utcanévadatok pontosításán. Az azóta kapott visszajelzésekből – illetve a Google ütemtervéből –az is kiderült, hogy az autók nemcsak a fővárosban teljesítenek szolgálatot.

A Google Maps autóit több olvasónk is észlelte. Az általuk beküldött fotókból kiderül, hogy a járművek több nagyvárosban is megfordultak, esetenként pedig konvojban közlekednek. A vállalat közleménye szerint az a céljuk, hogy a lehető legpontosabb online térképet hozzák létre, ehhez viszont a topográfiai adatok pontosítására van szükség.

Hogy a több országban is elérhető Street View Magyarországon mikortól lesz hozzáférhető, arról a vállalat egyelőre nem nyilatkozott. Pedig a feltételek adottak lennének: a Google és az adatvédelmi szervezetek tavaly júliusban megállapodást kötöttek, így nincs jogi akadálya a Street View magyarországi bevezetésének.  • Hírek
  • Hírek