16:00, December 04.
Franciaország 0
Lengyelország 0
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 0
Szenegál 0

Schmitt Pál, a kiapadhatatlan viccforrás

2012.03.27. 18:13

Miután a Semmelweis Egyetem vizsgálóbizottsága közzétette jelentését a plágiumváddal gyanúsított köztársasági elnök doktorijának ügyében, a Facebookon számos felhasználó átnevezte magát doktorrá, sőt schmittelő alkalmazás is született, amivel szintén egy Dr-t tehetünk a nevünk elé. A felhasználók egy részét láthatóan zavarja, hogy dr. Schmitt Pál disszertációja részben más doktori munkák fordításából áll.

Az internetes mémgyárak egyelőre visszafogottan termelnek. A facebookos közösség szülte a „Schmitt Pál angolórája, első lecke: Copyright = másold jól” humorbombont, de ezenkívül szinte csak a Ph+D = (Ctrl+C) + (Ctrl+V) képletet kapták fel.

Mivel azonban a netezők már korábban is számos vicces képet és szöveget gyártottak a köztársasági elnökről, gúnyolva a helyesírását, illetve a disszertációja körüli botrányt, nincs kétségünk afelől, hogy hamarosan számos, roppant szórakoztató remekművel fogunk gazdagodni. Amíg ezek megszületnek, addig is érdemes gyönyörködni a fenti galériában a már meglévő műalkotásokban.

Ha szívesen dolgozna a Schmitt Pál Mémgyárban, küldje el pályamunkáját a címünkre!  • Hírek
  • Hírek