Gál
3 °C
16 °C

Közösségi piacteret nyit a Bónusz Brigád

2012.04.19. 10:01

Új kereskedelmi oldalt nyitott a Bónusz Brigád közösségi vásárló oldal, a Piactér névre keresztelt oldalon mikro- és kisvállalkozások kínálhatnak kedvezményesen termékeket és szolgáltatásokat a 2,5 milliós Bónusz Brigád-közösségnek.

Az értékesítő kisebb cégek, egyéni vállalkozók széles körének ezzel olyan új kapu nyílik az internetre, amelyen keresztül számos formában és nagyon hatékonyan juthatnak el saját vevőkörükhöz.

Az oldal üzemeltetői elsősorban olyan cégekre számítanak, akik eddig nem tudtak megjelenni a közösségi vásárlós oldalakon. Ennek több oka lehetett, túl szűk réteget érintő terméket kínáltak. Esetleg nem tudtak, vagy nem akartak a Bónusz Brigádban megszokott árkedvezményt biztosítani. Vagy a vállalkozásuk mérete nem tette őket alkalmassá arra, hogy az időközben nagyra növekedett közösségi vásárlás piacán jelen legyenek.

A Piactér önkiszolgáló rendszerébe most már könnyen saját maguk tudják feltölteni ajánlataikat. Ezeket az ajánlatokat a Bónusz Brigád szűri, ígéretük szerint 48 órán belül jóváhagyják a jelentkezést, ha minden kritériumnak megfelel az ajánlat. A kritériumok között szerepel, hogy minden része ki van töltve az ajánlatnak és nem ütközik a cég elveibe.

A cég elveivel ellenkező ajánlatok ugyanis nem kerülhetnek fel az oldalra. Olyanok tartoznak ide, mint például az aurafotózás és más hasonló, nem ellenőrizhető ajánlatok. A Piactér induló kategóriái között lesz egészség, élmény, étel, ital, kultúra, oktatás, ruházat, sport, szépségápolás, szórakozás, termék, belföldi utazás, külföldi utazás, wellness. Tizenegy ajánlattal indul az oldal, de a jövőben nem lesz felső határ, bármennyi ajánlat kikerülhet az oldalra. Várhatóan a legtöbb ajánlat a termékek és szépség kategóriában lesz.

Az oldalra kikerülő cégeknek jutalékot kell fizetni, ennek mértéke 25 vagy 30 százalék plusz ÁFA. Az alacsonyabb jutalékot fizetők csupán az oldalon jelennek meg, a magasabb jutalékot fizetők bekerülnek a hírlevélbe is, amelyet az összes hírlevélre feliratkozó megkap, és a főoldalon is megjelenhetnek.