Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két és fél millióért kelt el a különleges iPad

2012.05.29. 21:12

Dupla dokkolócsatlakozóval szerelték azt az elsőszériás iPad-prototípust, amit 10 200 dollárért, azaz csaknem két és félmillió forintért adtak el hétfőn az ebayen. A 16 gigabájtos háttértárral szerelt iPaden az iOS 3.2-es bétája fut, valamint SwitchBoard is van rajta. Eladója az Ebayen számos fényképet is közölt az egyedi tabletről.

A két dokkolóport egyébként nem olyan meglepő húzás, az első iPad megjelenése előtt több kép is kiszivárgott az Apple-től, amiken a burkolaton még két csatlakozóhely volt látható, és az Apple egy korai tabletekre vonatkozó szabadalmában is dupla dokkoló szerepelt. Eladója szerint a most elkelt prototípus mindkét irányból tölthető és szinkronizálható, de az érintőkijelzője nem működik tökéletesen.

A második dokkolót sok felhasználó és fejlesztő hiányolja az iPadről, mert úgy kényelmesebben és sokoldalúbban lehetne használni álló és fekvő helyzetben is. Ugyanakkor a két dokkoló szembemenne az Apple egyszerűségre és letisztultságra törekvő terméktervezésével, így végső soron nem meglepő, hogy a végleges termékbe csak egy csatlakozó került bele.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!