Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Szoftverfrissítéssel próbálják megmenteni a Galaxy Nexust

2012.07.04. 16:22

Június végén az Apple-nek sikerült elérnie, hogy egy szabadalmi per végéig betiltsák a Galaxy Nexus mobilok árusítását az Egyesült Államokban. Az eljáró bíró, Lucy Koh indoklása szerint az Apple keresetében bizonyította, hogy a forgalmazás tilalma nélkül jelentős részesedést vesztene az okostelefonpiacon, ami későbbi piaci teljesítményére is kihatna.

A tilalom érvénybe lépéséhez az kellett, hogy az Apple 96 millió dolláros óvadékot helyezzen letétbe, hogy egy esetleges Samsung-győzelem esetén kárpótolhassák a Samsungot. Az Apple csak most tette le az óvadékot, így mostantól él a tilalom.

A Galaxy Nexus mobilokat most már a Play Store-ban sem lehet megvásárolni, csak annyit írnak a telefon mellé, hogy hamarosan kapható. A Google tájékoztatása szerint jövő héten megint meg lehet vásárolni a mobilt, egy frissítéssel próbálják megmenteni a telefont. A Galaxy Nexus lesz az első mobil, melyen a legújabb Android, a Jelly Bean fog futni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek