Vendel
6 °C
19 °C

Hatalmas akciót hirdetett a Steam

2012.07.13. 14:45

A pécés játékok letöltésére való Steam nyári akciót indított, több tucat játékot kínálnak kedvezményes áron. A kínálatban a hardcore játékosoknak való Portal 2 és Call of Duty: Modern Warfare 3 mellett fiatalabb korosztálynak való ügyességi és logikai játékok is megtalálhatók. Július 23-ig bezárólag minden nap más-más napi ajánlat és ideiglenes akció van.

Pénteken ötven százalékos kedvezménnyel, 60 helyett 30 euróért kapható a Call Of Duty, 15 euró helyett ötért a Portal 2, a Legend of Grimrock pedig 10 helyett 2,50-ért. A napi ajánlatok mellett egy másik kampányt is futtatnak, pár órára leáraznak néhány játékot, a cikk írásának pillanatában például a Maffia II-t és a Deus Ex: Human Revolutiont, mindkettőt 30 dollárról 7,50-re.

A szolgáltatást futtató Valve közleménye szerint a Steam-kedvezmények több ezer játékot érintenek, pontos listát viszont nem közöltek. Az biztos, hogy aki szeretne az alapárnál olcsóbban legális játékokat venni, annak érdemes letöltenie a Steam ingyenes szoftverét, ami szükséges a portálon megvett játékok telepítéséhez.

A Steamről érdemes még tudni, hogy Windowson és Macen egyaránt elérhető. Vannak olyan játékok, amik mindkét platformon elérhetők, és ezeket a felhasználó Macre és Windows is feltelepítheti.