Erzsébet
1 °C
4 °C

Gyorsan fogy a Nexus 7 tablet

2012.07.16. 10:29

A kiskereskedők többségénél már kifogytak a Nexus 7 tabletből, akkora volt az érdeklődés az első napokban. A Google hétinches tabletjét pénteken kezdték el árusítani a nagyobb üzletekben 199 dollárért.

A GameStop tájékoztatása szerint már pénteken kifogytak az első két szállítmányból, hasonló a helyzet a Sam's Club boltjaiban. Ez utóbbi a Wal-Mart tulajdonában van, online lehetett megrendelni a tabletet, de már pénteken kifogytak a termékből. Az Office Depot délutánig tudott megrendeléseket fogadni.

A Google néhány hete mutatta be a Nexus 7 tabletet, mely méretben és árban is az Amazon Kindle Fire kihívója lehet. A tabletet közvetlenül a Google-től is meg lehet rendelni, a szállításokat pénteken kezdte meg a cég.

A GameStop a következő szállítmányt már csak augusztusban fogja megkapni, így a most vásárlóknak addig várniuk kell. Azt egyik cég sem árulta el, hogy hány darabot adtak el a tabletből.

A Google vezetői szerint a cégnek nem lesz nyeresége a hardver eladásból, csak az anyagköltség 152 dollár (ebben benne van a Tegra 3 processzor és a 8 gigabájtos háttértár is), a tablet ára pedig 199 dollár.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?