Előd
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Gyorsan fogy a Nexus 7 tablet

2012.07.16. 10:29

A kiskereskedők többségénél már kifogytak a Nexus 7 tabletből, akkora volt az érdeklődés az első napokban. A Google hétinches tabletjét pénteken kezdték el árusítani a nagyobb üzletekben 199 dollárért.

A GameStop tájékoztatása szerint már pénteken kifogytak az első két szállítmányból, hasonló a helyzet a Sam's Club boltjaiban. Ez utóbbi a Wal-Mart tulajdonában van, online lehetett megrendelni a tabletet, de már pénteken kifogytak a termékből. Az Office Depot délutánig tudott megrendeléseket fogadni.

A Google néhány hete mutatta be a Nexus 7 tabletet, mely méretben és árban is az Amazon Kindle Fire kihívója lehet. A tabletet közvetlenül a Google-től is meg lehet rendelni, a szállításokat pénteken kezdte meg a cég.

A GameStop a következő szállítmányt már csak augusztusban fogja megkapni, így a most vásárlóknak addig várniuk kell. Azt egyik cég sem árulta el, hogy hány darabot adtak el a tabletből.

A Google vezetői szerint a cégnek nem lesz nyeresége a hardver eladásból, csak az anyagköltség 152 dollár (ebben benne van a Tegra 3 processzor és a 8 gigabájtos háttértár is), a tablet ára pedig 199 dollár.