Eminem a Facebook királya

2012.08.01. 10:56

Bár 2010 óta nem adott ki új albumot, Eminem népszerűbb, mint valaha, a Facebookon legalábbis mindenkinél több követője van a hivatalos oldalán. A lassan negyven felé járó rapper most lépte át a 60 millió lájkot a Facebook-oldalán, ezzel jelenleg ő a legnépszerűbb ember a közösségi oldalon.

A verseny a legtöbb lájkolásért igen szoros, Rihanna 59,4 millió követővel áll, és kicsit gyorsabban is gyarapodik a számuk, mint Eminem rajongóié: napi 28 ezer csatlakozó 24 ezerrel szemben. Ezzel a tempóval bő fél év kell majd az énekesnőnek a trónfosztáshoz. A popsztárok különösen népszerűek a Facebookon, Lady Gaga, Shakira és Michael Jackson oldala is 50 millió feletti rajongót számlál.

A legnépszerűbb facebookos profiloldal mégsem Eminemé, hanem a Facebook for Every Phone nevű alkalmazásé, ami nevéhez méltó módon a lehető legtöbb mobilos platformra próbálja elvinni a közösségi oldalt. A 116,8 millió lájk több, mint amennyit a Facebook saját hivatalos oldala a Facebookon fel tud mutatni (70 millió). A legnépszerűbb játék a Texas Holdem póker 63 millió lájkolóval, a tévéműsorok közül a Simpsons tudta a legtöbb rajongót összehozni, 53 milliót.

A magyar oldalak közül egyébként a Túró Rudi a legnépszerűbb, 650 ezer lájkolóval – már ha nem számítjuk azt a vállalkozást, ami az emlékezetes, enyhén szólva is vitatott indiánneves alkalmazással hozott (csalt?) össze közel egymillió követőt.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM