Zuckerberg testvére is a Google-nál fog dolgozni

2012.08.01. 16:32

„Gratulálok Wildfire! A Zuckerberg családból hivatalosan is többen dolgoznak a Google-nál, mint a Facebooknál! #fura" – írta a Twitterre Mark Zuckerberg testvére, Randi Zuckerberg, miután a Google megvette a Wildfire hirdetésekkel foglalkozó céget. Az egyik érintett Arielle Zuckerberg, aki termékmenedzser a Wildfire-nél, a másik Mark Zuckerberg legidősebb testvére, Donna férje, Harry Schmidt, aki a Wildfire egyik termékmenedzsere.

A Wildfire segíti céges ügyfeleinek a hivatalos kommunikációs formák hatékonyabb kezelését a közösségi oldalakon, ügyfeleik között van a Sony és az Amazon is. Valószínűleg az akvizíció után nem a Facebookon való kapcsolatépítést fogják szorgalmazni a cégnél, hanem főleg a Google Plust, így Arielle Zuckerberg és Harry Schmidt pont a Facebook egyik legnagyobb konkurensének segít a jövőben. Ez azt is jelenti egyben, hogy a Google átveszi a Wildfire dolgozóit az akvizíció után. A cég nem kommentálta ez utóbbi hírt.

Nem Arielle Zuckerberg az egyetlen Zuckerberg-testvér, aki nem a Facebooknál dolgozik. A hírek szerint Mark Zuckerberg felajánlott Arielle-nek egy állást, de ő inkább saját maga szeretett volna boldogulni. Idősebb testvérük Randi korábban a Facebooknál dolgozott, de tavaly augusztusban felmondott, hogy a Bravo reality TV producere legyen. Így igaz Randi azon állítása, hogy most már több Zuckerberg dolgozik a Google-nál, mint a Facebooknál.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM