Jön az Angry Birds folytatása

2012.09.04. 19:11

Szeptember 27-én jelenik meg az elmúlt évek legsikeresebb videojátékának, az Angry Birdsnek a folytatása Bad Piggies címen, jelentette be a játékot fejlesztő finn Rovio csapata a Facebookon. Az Angry Birds a mobilos játékok zászlóshajója, több mint egymilliárd példányban töltötték le az alapban ingyenes játékot, és a fejlesztő óriási üzletet csinált a pénzért letölthető új pályákkal, játékbeli segítségekkel és a gyerekek közt nagyon népszerű Angry Birds-figurákkal és egyéb ajándékokkal. A cég 2009 óta csak egy játékkal jelentkezett a kismillió Angry Birds-különkiadás mellett, de az Amazing Alex nem tudta megismételni a madarak sikerét.

A most bejelentett Bad Piggies az Angry Birds direkt folytatása, ugyanazok a karakterek szerepelnek benne, és a játékmenet is hasonló, egyszerű fizikára épülő ügyességi-logikai mix, de most a másik oldalról, az eddigi ellenség malacokat irányítva. Hogy pontosan mit fogunk csinálni, azt egyelőre nem árulták el a játék fejlesztői, csak annyit, hogy az eddigi központi elem, az óriási csúzlival lövöldözés helyét valami újdonság veszi át.

399649 357737850973174 1541731595 n

A játék először iOS-re, Androidra és Macre készül el, de fejlesztés alatt áll a Windows 8 és Windows Phone rendszereken futó változat, illetve minden bizonnyal lesz megint direkt Facebookra írt verzió is. Közben az Angry Birds szekere sem áll le, készült a Green Day punkegyüttes és a Philadelphia Eagles amerikaifoci-csapat neveivel fémjelzett két különleges kiadás.  • Tippek
  • Bankszámla