Lady Gaga Twitter-rekordot döntött

2012.10.05. 15:58

Lady Gaga közösségimédia-rekordot döntött. Az amerikai popdíva az első a világon, aki 30 millió Twitter-követőt tudhat maga mögött. A hírességek közösségimédia-használatát figyelő Starcount internetes oldal adatai szerint csütörtök délután Gagának 30 030 949 követője volt a népszerű mikroblogportálon; az énekesnő rajongótáborához naponta körülbelül harmincezren csatlakoznak.

A 26 éves előadó – eredeti nevén Stefani Joanne Angelina Germanotta – a Google+ közösségi platformon is óriási népszerűségnek örvend, követőinek száma a hét elején átlépte a négymilliót. Gaga ezzel a második helyre került a legnépszerűbb Google+ felhasználók versenyében, amelynek élén Britney Spears áll.

A sztárfigyelő portál szerint Gaga Twitter-szárnyalása két évvel ezelőtt kezdődött, amikor az énekesnő olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Ashton Kutcher, Britney Spears és Barack Obama. A Starcound közleménye szerint Gaga azóta megállíthatatlanul és páratlanul tör előre; ő volt az első, aki elérte a 10 milliós, majd a 20 milliós határt is.

Gaga egyeduralmára jelenleg Justin Bieber jelenti a legnagyobb fenyegetést, akinek a Twitteren 28,5 millióan követik figyelemmel a mindennapjait. Őt Katy Perry követi a sorban, akinek 27,2 millió rajongója van. Rihannának, aki amúgy a YouTube videomegosztó portálon és a Facebook-on is lekörözi kolléganőjét, a Twitteren mindössze 26 milliós tábort sikerült összehoznia.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM