Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

A Facebook mellnek nézte a könyököt

2012.11.26. 18:25

A Facebook levette egy nő fotóját, amelyen annyit látni, hogy az illető a kád szélére könyökölve mosolyog. Első pillantásra úgy tűnhet, mintha a nő hatalmas melleket tenne közszemlére, ez zavarhatta meg a Facebook rendszerét.

article-2238519-16377E31000005DC-875 634x631

A Facebook üzenetében úgy fogalmaz, azért távolította el a fényképet, mert az ellenkezik az oldal felhasználási feltételeivel. Az oldal gyorsan lépett, pár napt telt csak el a kép posztolása és a letiltása között. A felhasználási feltételek kimondják, hogy a felhasználók nem tehetnek közzé olyan tartalmakat, amik gyűlöletkeltésre alkalmasak, pornográfok, illetve meztelenséget tartalmaznak, és/vagy indulatokat szíthatnak.

A közösségi oldal arra is figyelmezteti a felhasználókat, hogy ha a felhasználási feltételeknek ellenkező fényképeket tesznek ki, akkor elveszíthetik fiókjukat is. Az oldal ilyen kérdésekben nem viccel, korábban már volt arra példa, hogy a Facebook gyereküket szoptató anyák képeit vette le.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek