Ivó, Milán
EUR 383,83 Ft
USD 365,80 Ft
6 °C
26 °C

Androidra váltásra buzdít a Facebook

2012.11.26. 10:27
facebook-here-come-the-androids
Fotó: Josh Costine

A Facebook székhelyén olyan plakátok jelentek meg, amelyek arra buzdítják az ott dolgozókat, hogy váltanak androidos mobilra. A plakátok célja valójában az androidos Facebook-alkalmazás javítása.

A Facebook éveken át iPhone-okat vett a dolgozóinak, emiatt azok sokkal jobban ismerték a platformot, jobb is lett az iOS-re írt alkalmazás. Az androidos alkalmazást sokan kritizálják, mert lassú, és nem működik megfelelően. Ezen próbál segíteni most a Facebook azzal, hogy átállásra biztatja a munkatársait. Ha a Facebook fejlesztői is Androidot használnak, akkor sokkal jobb alkalmazást készítenek rá – okoskodtak a cégveztetők.

A székhelyen megjelent plakátokon a két operációs rendszer egymáshoz való viszonyát elemzik, azt jósolva, hogy a jövőben az androidosok száma többszöröse lesz az iPhone-t használók számának.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek