Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Van már december az Androidban

2012.11.29. 15:18

A Google kiadta a Jelly Bean második frissítést, amely csak néhány apró változtatást tartalmaz a korábbi verzióhoz képest. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy visszakerült a december hónap a naptárba. A frissítést folyamatosan kapják a Nexus 4, Nexus 7 és Nexus 10 tulajdonosai, de a Google szervereiről is le lehet tölteni a frissítést.

Néhány hete furcsa hibát fedeztek fel az Android 4.2-ben, a Személyek nevű alkalmazásból egyszerűen kifelejtették a december hónapot. A névjegyeket kezelő alkalmazásban hiányzott az év utolsó 31 napja, a november után 2013 januárja következett.

A most kiadott 4.2.1-es verzióban a többi javítás a bluetooth kapcsolatot, a Google hangkeresőt, valamint az Android FaceLock nevű alkalmazást érinti, amely az arcképünk láttán oldja fel a képernyő zárolását.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!