Órákig akadozott az Invitel rendszere

2012.12.14. 20:44 Módosítva: 2012.12.14. 20:47

Az Invitel egyik budapesti főközpontjának meghibásodása miatt pénteken délután fél négy és este fél hét között nem volt elérhető a hangszolgáltatás – közölte a távközlési társaság. A meghibásodás elsősorban az Invitel üzleti ügyfeleinél jelentkezett országszerte.

Az Index úgy tudja, egyebek mellett a fővárosi taxiszolgáltatók elérhetőségét is megnehezítette, időnként szinte ellehetetlenítette a hiba. A társaság a meghibásodásról sem a honlapján, sem a Facebook-oldalán nem adott tájékoztatást.

A probléma észlelésekor a rendszer helyreállítását azonnal megkezdték a szakemberek, közölte a cég. Nem sokkal este fél hét után sikerült újra üzembe helyezni a központot, így a hangszolgáltatások újra elérhetővé váltak.

A teljes megoldás hosszabb időt vesz igénybe, ezért előfordulhat, hogy bizonyos kiegészítő szolgáltatások egyes ügyfeleknél csak a későbbiekben válnak újra elérhetővé – áll a közleményben.

Az Invitel a vállalati piacon több mint 20 ezer üzleti ügyfelet lát el széles körű, egyedi média-, tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal. A lakossági és kisüzleti szegmensben 750 ezer előfizetéssel rendelkezik a társaság.  • Tippek
  • Árfolyam