A Google vezére beszólt a Facebooknak

2013.01.18. 10:59

Larry Page, a Google vezérigazgatója most először bírálta nyilvánosan a Facebook szolgáltatásait, a Wirednek adott interjúban arra a kérdésre válaszolt, hogyan akarnak versenyezni a Facebookkal a közösségi oldalak piacán. Larry Page nem válogatta meg a szavait, azt mondta, hogy ezen a területen a rivális nagyon erős ugyan, de nagyon rossz munkát végeznek a termékeiken.

A Google vezére nem volt hajlandó megmagyarázni szavait, de így is ez a legkeményebb bírálat, ami eddig elhangzott a Google-tól a Facebookkal szemben. Valószínűleg nem véletlen, hogy pont most szólt be Larry Page a közösségi oldalnak, hiszen a Facebook a héten jelentette be, hogy elindítja a Graph Search nevű keresőszolgáltatását.

Larry Page azért hozzátette, elégedett saját közösségi oldalukkal, a Google Plusszal. És újabb oldalvágással a Facebook felé megjegyezte, hogy valamit biztosan jól csinálnak, hiszen több vetélytársuk is lopott tőlük ötleteket. Page szerint nincs szükségük a Facebook bukására ahhoz, hogy sikert érjenek el a közösségi hálózatok piacán, hiszen teljesen más területen mozognak.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM