Justin Biebernek van a legtöbb követője Twitteren

2013.01.23. 22:05

Ledöntötte Twitter-trónjáról Lady Gagát Justin Bieber: a zenésznek van a legtöbb követője a népszerű közösségi mikroblogportálon.

A Twitter Counter nevű szolgáltatás közlése szerint a 18 éves kanadai énekes kedden tört az élre 33,33 millió követővel, amikor az amerikai énekesnő 33,32 millió követőnél járt.

Lady Gaga két és fél éven át vezette a legtöbb Twitter-követővel bírók listáját. 2010 augusztusában került az élre, amikor Britney Spearst előzte meg.

A Forbes magazin 2012-ben a világ harmadik legbefolyásosabb celebjének nevezte Justin Biebert. Indoklásában hivatkozott egyebek között arra, hogy az énekesnek milyen hatalmas követői tábora van a mikroblogon.

A Twitter-számláló szerint Lady Gaga mögött Katy Perry áll 31,49 millió követővel, majd Rihanna és - a showbusiness világán kívül egyedüliként az élbolyban - Barack Obama amerikai elnök következik 26,17 millióval.

Bieber rajongóinak tábora jelenleg gyorsabban - naponta 45 ezer fővel - növekszik, mint Lady Gagáé, aki már csak napi 28 ezer új követő toborzására képes.

Britney Spears, az egykori Twitter-királynő a hatodik helyre csúszott vissza. Spearst megelőzően Ashton Kutcher filmszínész viselte a közösségi portál királyi koronáját.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM