16:00, December 09.
Horvátország 2
Brazília 1
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09. ÉLŐ
Hollandia 0
Argentína 1

SimCity az internet leggyűlöltebb városa

2013.03.07. 13:25

?dv?z?l a SimCity - most ennyit látunk az év egyik legjobban várt játékából, a SimCityből, aminek elvileg csütörtök reggel óta futnia kellene. A játék kiadója, az éles eszű Electronic Arts úgy döntött, hogy a játék futtatását interneteléréshez köti, tehát a SimCity offline egyáltalán nem játszható. A várható terhelést azonban kissé alulbecsülték, úgyhogy most nagyon sok felhasználónak hiába van jól működő internetelérése, azzal sem tud játszani.

simcity.PNG

Az Electronic Arts le is állította néhány szerverét, amíg a stabilitási problémákra megoldást keresett. A cég szóvivője bocsánatot kért a fennakadásokért, és közölte, hogy dolgoznak a hibák elhárításán. A következő napokban több szervert beüzemelnek.

Azok a szerencsések, akik már be tudtak lépni a virtuális világba, gyorsan építik a városaikat. Az Electronic Arts szerint 24 óra alatt 38 millió ház és 7,5 millió kilométernyi út épült, 18 millió tűz keletkezett és 40 millió csőszakasz telt meg virtuális szennyvízzel.

frissitesek keresese.png

Bízunk benne, hogy a szerverek hamarosan elérhetővé válnak, mert az Electronic Arts viszonylag sok pénzt, 12-23 ezer forintot kér a játékért, és ennek fényében jogosnak mondható a vevők felháborodása.

UPDATE: Az Electronic Arts hazai PR-osa szerint az üdvözlőüzenet magyar karakterei helyett megjelenő kérdőjelek ügye hamarosan elrendeződik, de az ezt megoldó javítócsomagnak kell egy kis idő, míg átcsorog a rendszeren.  • Hírek
  • Hírek