Szilvia
5 °C
16 °C

Májusban nyílnak az első Samsung-üzletek

2013.04.04. 11:08

A Samsung számos területen verseng az Apple-lel, és mostantól már a sajátmárkás üzletek is részei ennek. A dél-koreai cég úgy döntött, hogy ők is szeretnének saját boltokat, de ezúttal nem követték az Apple példáját. Üzleteiket ugyanis nem önállóra tervezték, hanem nagy üzletláncon, a Best Buyon belül.

A Best Buy és a Samsung megállapodása alapján 1400, úgynevezett Samsung Experience üzlet nyílik hamarosan. A döntés hátterében az áll, hogy a vásárlók hetven százaléka él valamilyen Best Buy mellett. Ketrina Dunagan, a Samsung alelnöke elmondta, hogy gondolkodtak önálló üzletek kialakításán is, de hamar elvetették az ötletet.

A rivális Apple-nek is vannak üzletei a Best Buyban, de nem olyan sok, mint amennyi a Samsungnak lesz. Az első kilencszáz üzlet májusban nyílik meg, június végéig lesz meg az összes tervezett bolt.

Az elmúlt néhány hétben már kipróbálták a modellt néhány Best Buyban, három nagyvárost, Dallast, Chicagót és Minneapolist választották a tesztre. Az üzleten belüli üzletekben kettő-négy asztal lesz, amelyen a Samsung termékei lesznek, tabletek, mobilok, laptopok és fényképezőgépek. Egy külön falon lesznek a kiegészítők, a vásárlókat külön erre kiképzett eladók fogják segíteni a választásban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?