Szilvia
5 °C
16 °C

A Magyarország.hu a klíma miatt állt le

2013.04.10. 12:13 Módosítva: 2013-04-10 13:36:16

Több órája áll az mo.hu és az ügyfélkapu, aminek az ad jelentőséget, hogy bevallási nap van a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé. a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. sajtószóvivője kérdésünkre elmondta, a klímaberendezések túlterhelődés miatt leálltak, emiatt át kellett állni egy másik rendszerre, és ez idő alatt a szolgáltatások átmenetileg nem voltak elérhetők. Az nem derült ki, hogy a hirtelen jött jó idő, egy beállítási hiba, vagy esetleg hardveres meghibásodás okozott-e gondot.

A szakemberek mindenesetre elhárították a hibát és a rendszer újra működik. Most egy idegi még előfordulhat, hogy bizonyos látoigatóknál még nem töltődik be az oldal. Érdemes időnként frissíteni a weboldalt.

A rendszerrel néha vannak gondok, és korábban az volt a gyarkolat, hogy akár egy órányi késés után is egy nappal meg lettek hosszabbítva a bevallási határidők. Egyelőre nem tudni, hogy most is adnak-e haladékot az adóbevallóknak. Ebben a kérdésben adóhatóságnak kell döntést hoznia.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?