Árpád
-2 °C
4 °C

Negyvenezren jelentkeztek az álomállásra

2013.04.11. 17:05

Negyvenezren jelentkeztek hat újabb ausztráliai álomállásra szerte a világból. A félévre szóló munka lényegében kalandos vakáció, amiért 100 ezer ausztrál dollárt – 24 millió forintot – kapnak az állásnyertesek.

A jelentkezési határidő e hét szerdán éjfélkor járt le. A világ több mint 200 országából összesen 330 ezer ember érdeklődött a hat álomállás iránt. Végül csak 40 ezren – a legtöbben az Egyesült Államokból és Nagy-Britanniából – küldtek el magukról félperces videót, amely azt hivatott bemutatni, hogy miért az adott illető a legalkalmasabb a munkára – adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

A negyvenezres sereg legalább húszezer percnyi videóanyagát kell most végignéznie az ausztráliai zsűrinek, hogy kiválasszák a tizennyolc döntőst. Őket Ausztráliába repítik, és végül június 21-én jelentik be a hat győztest, akikre két vakáció-kalandút vár: az egyik során ízelítőt kapnak az északi bozótos-cserjés vidékből, a másik során Sydneyben zárt közű mulatságokon és fesztiválokon mulathatnak nagyon fontos vendégeknek járó kényelemben. Élményeikről azután írásban kell beszámolniuk a neten. Az első álomállás akció 2009-ben volt, jó reklámnak bizonyult Ausztrália számára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?