Olivér
5 °C
8 °C

A Microsoft is okosórát fejleszt

2013.04.15. 10:59

Érintőkijelzős órán dolgozik a Microsoft, ezzel beállt azoknak a cégeknek az egyre hosszabb sorába, akik hamarosan okosórát dobnak a piacra. Az okosóráról a Microsoft beszállítói beszéltek a Wall Street Journalnak.

Év elején a Microsoft ázsiai gyáraktól olyan alkatrészeket rendelt, amelyekből órát lehet összeállítani. Az egyik beszállító azt állítja, hogy találkozott a cég redmondi székhelyén kutatókkal és fejlesztőkkel, de azt még ő sem tudta megmondani, hogy a Microsoft mikor szeretné bemutatni az órát.

A Microsoft természetesen nem kommentálta a híreket. Eddig az Apple, Google, LG és a Samsung cégekről lehet tudni, hogy okosórán dolgoznak. A cégek egy része maga jelentette be, hogy nemsokára bemutatják termékeiket, a többiekkel kapcsolatban befektetői és beszállítói oldalról érkezett az információ.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?