Jenő
-3 °C
6 °C

A nyugdíjasokra is számít a Veletech

2013.04.22. 16:56

Idén negyedik alkalommal rendezik mg a Veletech kiállítást, ahol a mobilkommunikáció, a hardver és a pc-ipar legfontosabb, itthon is jelen levő gyártói és forgalmazói mutatják meg legújabb termékeiket a látogatóknak. A kiállítás 2013. április 28-án, délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit, és 18 óráig tart nyitva. A budapesti Millenáris "B" csarnokában több mint húsz cég várja a látogatókat.

A szervezők szerint a rendezvény elsősorban a felhasználók rendezvénye, ezért úgy alakították ki a programokat, hogy a technológia iránt fogékony érdeklődők mellett azok se érezzék magukat elveszettnek, akik még csak ismerkednek az újdonságokkal.

A vadonatúj Samsung Galaxy S IV mellett kap helyet a mobiltelefon negyvenedik születésnapjára összegyűjtött, régi készülékekből álló tárlat. A galérián pedig a régi számítógépes játékok szomszédságában profik tuningolják majd a legmodernebb számítógépeket, és élőben készítenek egyedi kialakítású számítógépházat.

Nyugdíjas érdeklődők érdekes előadásokat hallgathatnak „Ismerd meg jobban unokád világát!” címmel. A szervezők célja a fiatal, magyar alkalmazásfejlesztőket támogatása, ezért az ifjú programozók „app szigetek” néven nyolc asztalon mutatják be fejlesztéseiket a Telenor jóvoltából .

Bemutatkozik a Firefox OS, ott lesz a rendezvényen a HTC One, és persze a világ legvékonyabb okostelefonja az Alcatel standján. A Nokia a teljes Lumia-portfóliót kiállítja, a BlackBerry pedig a Z10 mellett a qwerty gombkészlettel felszerelt Q10-et is megmutatja az érdeklődőknek. Látható lesz az LG teljes kínálata, valamint egy 84 inches 4K televízió, és a Huawei itt mutatja be a magyar piacra szánt okostelefonjait.

A Veletech 2013-ra a belépőjegy ára 800 forint. A szervezők a bevételek egy részét jótékony célra ajánlják fel. 14 éven aluliaknak és 60 éven felülieknek a belépés díjtalan.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?