Viola
-6 °C
-2 °C

Önök nem unják a Street View-t

2013.04.24. 15:41

A Google többéves huzavona után egyszerre indította el Street View nevű térképes utcanézetét egész Magyarországon. Ezzel hirtelen tömérdek felfedezni való került a kíváncsi olvasók kezébe, mivel a képeket készítő autók a legkisebb falvakba is eljutottak, több tízezer négyzetkilométernyi kattintgatnivaló várja a digitális felfedezőket.

Olvasóink nem tudják megunni a szolgáltatást: keddi felhívásunkra rengeteg látnivaló érkezett, de a különleges helyek, események, személyek zuhataga a cikk címlapos lepörgése után sem maradt abba. Újabb válogatást készítettünk a legjobbakból. Fedezze fel velünk ön is a rendőri intézkedések, személyiségi joggal rendelkező graffitikacsák és a Google-autókat fotózó olvasók szürreális, mozdulatlan világát.

Több olvasónk jelezte azt is, hogy az utcanézetben régi utcanevek is szerepelnek a térképen, a legtöbbet jelzett példa az Üllői út, ami a Kökitől kifelé Vörös Hadsereg útja néven szerepel. Rákérdeztünk a Google magyarországi képviselőinél a jelenség okára, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!