Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
0 °C
4 °C

Csak ráncfelvarrást kap az Android

2013.05.02. 11:38

Sokan abban reménykednek, hogy a Google néhány hét múlva megrendezett I/O konferenciáján bemutatják az Android 5.0-t, az operációs rendszer következő generációját. Az Andorid Police azonban a szerverének naplófájljai alapján arra a következtetésre jutott, hogy megint csak az aktuális Jelly Bean verziót frissítik, és a 4.3-as verziójú Androidot fogják bemutatni.

Két készüléket találtak, amelyen már tesztelik a legújabb változatot, ezek a Nexus 7 és a Nexus 4. Ez nem meglepő, hiszen eddig is mindig a Nexus készülékek voltak az elsők, amelyekre megjelentek a legújabb Androidok.

Az Android 5.0 a Key Lime Pie néven fut majd (a Google mindig valamilyen édességről nevezi el az új verziókat). Még múlt heti pletyka, hogy néhány hónappal elhalasztják a bemutatását.

Meg nem erősített információk szerint ennek oka, hogy a Google időt hagy a gyártóknak, akik még a 4.2.2-es Jelly Beannel vannak elfoglalva. A gyártók folyamatosan frissítik a különböző készülékeiken az Androidot, és az utolsó verzióval el vannak maradva.