Péklapát lehet az Iphone-ból is

2013.09.06. 13:44

Az Apple nemsokára bejelenti az új Iphone-t és az olcsó változatot is, de ettől még az élet nem áll meg, már dolgoznak valami nagyobbon is. Szó szerint: a Wall Street Journal forrásai szerint az új telefonokat tesztel a cég, 6 hüvelykes méretben. A tavaly kiadott Iphone 5 négyhüvelykes.

A jelek szerint az amerikai gyártó stratégiát vált az okostelefon-piacon, hogy megpróbálja legyőzni a piacot jelenleg androidos telefonokkal uraló Samsungot. A koreai gyártó rengeteg méretű és árú telefont kínál, például az 5,7 hüvelykes Galaxy Note 3-at, amely megteremtette a telefon-tablet hibrid kategóriát, a phabletet.

Az egyelőre nem biztos, hogy az Apple is több méretű, több készülékes stratégiát választja-e, de az biztos, hogy most először szállítanak majd olcsóbb modellt. A cég gyakran tesztel több különböző készüléket és beállítást, mielőtt kiválasztja a megfelelőt. Az újság forrásai szerint viszont most többről van szó, a beszállítókkal 4,8 hüvelykes kijelzőt is teszteltetnek.

A jövő keddi bejelentésen bemutatkozó új Iphone-ok képernyőmérete elvileg nem változik, bár az Apple szóvivője nem akarta kommentálni az értesüléseket.  • Bérelnék
  • Bankszámla