Auguszta
4 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Ilyen lesz az új Kindle Fire tablet

2013.09.12. 17:40

Kiszivárogtattak néhány képet az Amazon készülő, új tabletjéről, a Kindle Fire HD-ról. A fotók alapján jelentős változáson ment keresztül a táblagép, elhagyta a lekerekített sarkokat, az egész dizájn sokkal szögletesebb lett.

A képeken a héthüvelykes tabletet láthatjuk, de a BGR írójának a forrásai szerint a nagyobbik, 8,9 hüvelykes tablet is így néz majd ki. A készülék gombait is áttervezték, mert sok felhasználó jelezte, hogy nem állnak kézre a mostani megoldások. A gombokat a készülék oldalára tették, de a kialakítás miatt olyan, mintha félig hátra kerültek volna. A sztereó hangszórókat a készülék tetejére helyezték át, így a tablet alján csak az Amazon logója látható.

bgr-amazon-kindle-fire-2-6

A tabletek specifikációjáról még nincsenek hivatalos hírek, de pletykákat természetesen már hallani. Ezek alapján a héthüvelykes készüléknek 1920*1200 pixeles lesz a kijelzője, négymagos, több mint 2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 800 processzort tesznek bele 2 gigabájt RAM-mal. A tableten az Android 4.2.2 verziója fut majd és 16, 32, 64 gigabájtos tárhellyel vásárolható majd meg.

A nagyobbik, 8,9 hüvelykes tablet hasonló paraméterekkel rendelkezik, csak a kijelzője lesz jobb felbontású, 2560*1600 pixeles. Ezen kívül még egy nyolc megapixeles kamerát is tesznek bele.