11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 0
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Használt iPadeket vásárol fel a Microsoft

2013.09.13. 11:04

A Microsoft szokatlan módját választotta a Surface tabletek népszerűsítésére: megvásárolná a felhasználók iPadjeit. A cég akciót hirdetett az Egyesült Államokban, amely szerint ha valaki Surface tabletet vásárol és eladja a cégnek a használt Apple iPadjét, kétszáz dolláros ajándékkártyát kap.

Ezt az ajándékkártyát természetesen Surface megvásárlására lehet felhasználni. Esetleg más termékekre a Microsoft boltjaiban, de az egyértelmű cél a cég tabletjeinek a népszerűsítése. Az akció csak az Egyesült Államokban és Kanadában él, ráadásul online nem elkölthető az összeg, csak személyesen lehet élni vele az üzletekben.

A Microsoft nemrég arra kényszerült a gyér kereslet miatt, hogy harminc százalékkal csökkentse a Surface RT árát, így azt már 349 dollárért meg lehet vásárolni. A komolyabb tudású Surface Pro tabletért 799 dollárt kérnek. A két táblagép iránti kereslet jóval kisebb volt a vártnál, a Microsoft 900 millió dollárt volt kénytelen leírni veszteségként. De nem adják fel, szeptember végén New Yorkban bemutatják az újabb modelleket, a Surface 2-t és a Surface 2 Pro kiadást.  • Hírek
  • Bankszámla