Két új Kindle Fire tablettel erősít az Amazon

2013.09.25. 09:39

Az Amazon bemutatott két Kindle Fire HDX tabletet, 7 hüvelykes és 8,9 hüvelykes full hd kijelzővel, négymagos és 2 gigahertzes Snapdragon 800 processzorral és olyan adaptív kijelzővel, amely a különleges olvasási módban akár 17 óra folyamatos működést is lehetővé tesz. Az új modellek vékonyabbak, könnyebbek, és a 8 megapixeles kamerához egyszerűbb képszerkesztő szoftvert is mellékelnek.

De amivel valóban kitűnik az Amazon a tucatnyi tabletgyártó közül, az a Mayday névre keresztelt online videós ügyfélszolgálata. A nap 24 órájában, egyetlen gombnyomással elérhető, ingyenes, és a távolból segítséget nyújtó szakértők egészen elképesztő dolgokra képesek. Kijelzőre rajzolt nyilakkal és feliratokkal magyarázhatják el a szoftverek használat, sőt akár kezelni is tudják a tabletet a hívás ideje alatt. (Nem akarunk nagyon gonoszak lenni, de azért kíváncsiak lennénk, hogy vajon az amerikai titkosszolgálat, az NSA mennyire fér hozzá ehhez a funkcióhoz.)

A héthüvelykes változatból a wifis modell október közepétől rendelhető meg 229 dollárért, az LTE-s verzió 329 dollárba kerül és november 14-én érkezik. A szintén novemberben várható, 8,9 hüvelykes és wifis verzió 379 dollár, míg a decemberben megjelenő 4G-s 479 dollár lesz. Az Amazon a harmadik, gyengébb, 139 dollárért kapható  Kindle Fire HD tablet processzorát 1,5 gigahertzre gyorsította.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás