Vilmos, Bíborka
2 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Egy terabájtot ad a Yahoo mail

2013.10.09. 11:30

Megújult a Yahoo Mail, de nem csupán a kinézete változott meg, egy sokkal fontosabb újítással járnak jól a felhasználók: ezentúl egy terabájtnyi tárhelyet kapnak. A cég levelezője minden platformon megújult, desktopon, iOS-en és Androidon is.

Jóval tisztább, minimalistább lett a felület, a levélre adott válaszokat threadben lehet követni, nem önálló levélként. Ez a funkció egyébként már régóta jelen van a konkurens szolgáltatóknál.

A megújulás néhány egyszerűsítést is tartalmaz, például rövidebb úton lehet feladóra keresni az összes levél között, egyszerűbbé válik a levelek csillagozása és törlése. Személyesebbé is tehető a levelező azzal, hogy a levélben háttérképként a Flickr-albumunkból is választhatunk képet.

Az átalakítást a Yahoo Mail tizenhatodik születésnapjára időzítették. Néhány extra funkciót is bevezettek, mint az eldobható emailcím, automatikus továbbítás és fejlettebb szűrési rendszer. Ezeket eddig csak a Mail Plus felhasználói élvezhették, mostantól mindenki számára elérhető.