Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Holnap lesz a Steve Jobs-nap

2013.10.13. 11:33

Hétfőn, október 14-én ismét megtartják a nemzetközi Steve Jobs-emléknapot az Apple egykori alapítójának tiszteletére. Ha ön is szívesen merít identitást egy globális techmárka iránti rajongásából, szeret közösséghez tartozni, vagy csak úgy általában sikeres menedzserekre emlékezni, itt a lehetőség.

Húzzon teniszcipőt, kék farmert és fekete garbót!

Jobs ugyanis rendszeresen fehér teniszcipőben, kopott kék farmerben és fekete garbóban jelent meg nyilvános fellépésein. Utóbbi forrt vele össze elválaszthatatlanul, nagyjából úgy, ahogy John Lennonnal a híres kerek lencsés szemüveg. Amikor néhány éve az egyik rendezvényen valaki kiszúrta az éppen akkor viselt garbóján a márkajelzést, a rajongók megrohamozták a Vonrosen divatcéget, és pillanatok alatt felvásárolták a teljes készletet a 600 dolláros ruhadarabból.

A Steve Jobs-napot állítólag a Törülköző-nap ihlette, amit a híres sci-fi író, Douglas Adams rajongói tartanak meg minden évben május 25-én, és a Galaxis útikalauzra való utalásként egy törülközőt hordanak magukkal egész nap.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek