Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Megérkezett Magyarországra az EMAG

2013.10.30. 13:25

Magyarországon is megkezdte működését az EMAG online webáruház. A cég a magyar piac első számú B2C (business to consumer) kereskedelmi vállalatává szeretne válni.

Az EMAG kedden jelentette be, hogy Magyarországon is megkezdte a működését. A cég 13 árukategóriából kínál több mint tízezer terméket. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak, illetve magas színvonalú szolgáltatásokat.

Iulian Stanciu, az EMAG ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az elmúlt 12 évben létrehozták Románia és Bulgária vezető online áruházát; az itt szerzett tapasztalatokat akarják a magyar piacon felhasználni.

Az EMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak a tagja. Ehhez tartoznak az olyan, Magyarországon népszerű online kereskedelmi oldalak is, mint a Vatera.hu, az Apród.hu, a Grando.hu és az Árukereső.hu.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek