Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Helyben nyomtatná a műanyag játékokat a McDonald's

2013.11.07. 16:14

A McDonald's IT igazgatója kacérkodik a gondolattal, hogy 3D nyomtatókkal látnák el éttermeiket. Ha az ott dolgozók helyben készíthetnék el a gyerekmenühöz adott figurákat, akkor a gyerekeknek tetsző játékok készülnének.

A McDonalds évek óta kínál gyerekmenüihez valamilyen műanyag játékot, amely nagyon sokszor valamely éppen futó filmhez kapcsolódik. Mark Fabes szerint előfordul, hogy a gyerekeknek nem tetszenek a kínált játékok.

Számtalan gyerek örömét rontották el azzal, hogy az éppen futó sikerfilm főszereplőjéről alkotott figurát egy mellékszereplővel helyettesítik – magyarázta Fabes. Ha azonban az éttermek helyben is ki tudnák nyomtatni a játékokat, akkor nem történne ilyen. Akár még vonzóbb is lehet a gyerekes családoknak a McDonald's, mert a gyerek tényleg azt kapná, amit akar.

Persze a megvalósítás még messze van, ráadásul számos kérdést is felvet a téma, például van-e helye a műanyaggal dolgozó nyomtatónak egy étteremben. Mindenesetre a 3D idővel egyre általánosabbá válik, egyre jobban átszövi majd életünket.