Ivó, Milán
EUR 383,79 Ft
USD 365,64 Ft
6 °C
26 °C

A Google 4 milliárdot adna a Snapchatért

2013.11.15. 10:13

Csütörtökön megírtuk, hogy a Snapchat visszautasította a Facebook hárommilliárd dolláros felvásárlási ajánlatát, pedig a Facebook hajlandó lett volna készpénzben fizetni. Azóta azt pletykálják, hogy egy másik ajánlattevő is lehetett, méghozzá a Google, akiknek négymilliárdot is megérne a villámgyorsan népszerűvé vált Snapchat.

A pletykáról először a Gigaom alapítója, Om Malik írt a Twitteren; a bejegyzésben az áll, hogy Evan Spiegel, a Snapchat 23 éves társalapítója visszautasította az ajánlatot. A Valleywag cikke a Google-höz közel álló forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a cég önálló alkalmazásként tartotta volna meg a Snapchatet, ahogy a Facebook az Instagramot.

Spiegel azonban végül mind a Facebook, mind a Google ajánlatát visszautasította; azt reméli, hogy az alkalmazás népszerűsége tovább nőhet, és a cég piaci értéke később még nagyobb lesz.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek