Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Obamának tilos az iPhone

2013.12.05. 09:16

A bajban lévő BlackBerrynek legalább egy hűséges felhasználója mindig lesz: ez Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke. Egy szerdai találkozón, ahol egyébként az egészségügyi reformjáról volt szó, azt mondta, hogy biztonsági okok miatt nem engedik neki, hogy az Apple okostelefonját használja.

Ennek ellenére van neki iPadje, és azt használja is. Az Apple volt az egyik a sok cég közül, amely állítólag engedélyezte az NSA-nak, hogy hozzáférjen adatbázisszervereihez. Legalábbis Edward Snowden ezt állítja. Az Apple pedig természetesen tagadja.

Megválasztása után Barack Obamának harcolnia kellett, hogy megtarthassa BlackBerryjét. Annak ellenére voltak fenntartások ezzel kapcsolatban, hogy csak tíz ember ismeri a személyes emailcímét. Elődei közül senki, sem George Bush, sem Bill Clinton nem használt emailt elnöksége alatt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek