Zoltán
21 °C
36 °C

Magyar lesz a HP regionális igazgatója

2014.01.28. 12:02
Varga Krisztina
Varga Krisztina
Fotó: itcafe.hu

A HP Magyarország eddigi pénzügyi igazgatója, Varga Krisztina 2014 februárjától regionális üzleti operációs igazgatóként folytatja pályafutását. Az új vezető 10 országért felel majd.

A vállalat ma jelentette be, hogy regionális szintű üzleti koordinációs szerepkörrel bízták meg Varga Krisztinát, a HP Magyarország pénzügyi igazgatóját: 2014 februárjától a dél- és kelet-európai térségben illetékes regionális üzleti operációs igazgatóként folytatja munkáját. Magyarországon kívül Románia, Szerbia, Szlovénia, Macedónia, Horvátország, Montenegró, Bulgária, Málta és Moldávia tartozik majd hozzá.

A szakember 2002-ben kezdte pályáját nagyvállalati banki oldalon, és már 2004-ben a HP-nál dolgozott regionális vezető hitelelemzőként. Ezt követően 2006-ban lett a vállalati pénzügyek vezetője, majd 2010 februárjától a HP magyarországi leányvállalatainak pénzügyi igazgatója. Ez idő alatt új cégstruktúrát alakított ki, és számos vállalati összeolvadást bonyolított le, melyek közül a legnagyobb az EDS integrációja volt.

Varga Krisztina új feladatai közé fog tartozni az országos üzleti tervek és kapcsolódó folyamatok kidolgozásának koordinálása, valamint más kulcsterületek irányítása.