Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Virgil
1 °C
5 °C

Az ecstasy menőbb, mint a Tesco-utalvány

2014.02.18. 16:27

Tudja, miből vásárolják a legtöbbet az internetes feketepiacon? A Superman Xtc nevű holland ecstasytablettából, amit 9 dollárért árulnak.

A nemrég Silk Road 2.0 néven újraindult online feketepiacon készítettek egy felmérést, amiben a vásárlói szokásokat elemezték. Ezek szerint a legnépszerűbb termék a Chemical Brothers néven árusító eladó ecstasytablettája.

Arra utaló jelek, hogy Hollandiában tényleg jó ecstasyt árulnak:

  • A Silk Roadon a Superman Xtc-t 438 felhasználó értékelte. Az átlagolt véleményük szerint 4,9498 pontot ér a maximális 5-ből.
  • Hollandiát a világ ecstasy-fővárosának tartják.
  • Emiatt tekintélyes drogforgalmat bonyolítanak, és az egész világot ellátják áuval.
  • A közelmúltban a holland rendőrség több embert is letartóztatott, amiért az interneten árultak drogokat.
  • Még mindig menő a rotterdami techno és a trance.

Talán meglepő, de a Silk Road második legnépszerűbb terméke nem egy kábítószer, hanem a Tesco százfontos ajándékutalványa. Ezt főleg azok a vásárlók kedvelik, akik gyorsan szeretnék kereskedelmi forgalomban is használható fizetőeszközre cserélni a bitcoinjukat. A Tesco utalványait az Egyesült Királyságban nemcsak a cég áruházaiban, hanem kocsmákban vagy éttermekben is el lehet költeni.

A bronzérmes ismét egy klasszikus kábítószer, a dimetil-triptamin, ismertebb nevén DMT. Az Egyesült Államokban ez igen népszerű lett az elmúlt években, becslések szerint ma már 1,4 millió fogyasztója van.

A marihuána csak a 13. a listán. Mivel ennek igen sok fogyasztója van, a terjesztési csatornái is jobban kiépültek, így egyszerűbb helyben beszerezni, mint az internetről rendelni. Ráadásul, szemben a szintetikus drogokkal, a marihuána termeszthető is.