Vince, Artúr
-5 °C
2 °C
Index - In English In English Eng

Áramot vezetnek az óvszerbe

2014.02.23. 09:47

Amerikai diákok olyan óvszert szeretnének kifejleszteni, ami elektromos impulzusokkal stimulál és így nyújt még tökéletesebb élményt, írja a Vice Motherboard blogja. Nagyon sokan nem szeretik ugynis az óvszert, mert csökkenti az élvezetet, ezért inkább fel sem veszik. Ez a nem kívánt terhességtől kezdve súlyos betegségekig terjedően elég sok kellemetlen következménnyel járhat – az elektromos óvszer fejlesztői erre a problémára keresnek megoldást.

Egyelőre egy prototípust készítettek el, ami inkább hasonlít egy zoknira, mint egy szexuális segédeszközre. A végleges termékben az áramot vezető felületek az óvszer gumijába lesznek integrálva, a prototípusban viszont gumi helyett szövetet használtak, amire rávarrták az elektromos vezető felületeket. Természetesen nagyon kis feszültségű áramot használnak, ez nyújt majd az óvszermentes szexnél is jobb élményt a tervezők szándéka szerint.

Az óvszeren különböző programok közül lehet majd választani, mindenki kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt. Ezeket pedig az interneten meg is oszthatjuk majd a barátainkkal.