Timót, Xénia
-3 °C
4 °C

Itt a baconillatú iPhone-kiegészítő

2014.03.07. 15:23

Egy hústermékekkel kereskedő amerikai cég, az Oscar Mayer ezúttal az iPhone-tartozékok piacán próbálja megvetni a lábát. Kidolgoztak ugyanis egy, a telefon aljára szerelhető kütyüt, ami a sülő szalonna hangjával és illatával ébreszti fel a megvásárlóit.

"Kétmilliószor szerepel a #bacon az Instagramon, szóval úgy tűnik, hogy az emberek sosem unják meg a szalonnát" – árulta el az inspiráció forrását a cég reklámosztályának vezetője, Tom Bick. "Az Oscar Mayer örömmel mutatja hát be a világ első baconillatú mobileszközét."

Sajnos a terméket hagyományos bolti forgalomban nem lehet majd kapni, ha valaki szeretne a sülő bacon digitalizált illatára ébredni, annak be kell neveznie a cég amerikai nyereményjátékára.

alarm-clock-device.png

Nem ez az első olyan eszköz azonban, ami szagokat bocsát ki, ha egy iPhone aljára csatlakoztatják: a Scentee nevű kütyüt tavaly májusban mutatta be a gyártója. A japán ötlet cserélhető szagtartályaiból különböző üzenetek vagy emailek mellé lehetett illatot társítani. Az áttörő üzleti sikerről azóta nem érkezett hivatalos közlemény.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!