Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Itt a baconillatú iPhone-kiegészítő

2014.03.07. 15:23

Egy hústermékekkel kereskedő amerikai cég, az Oscar Mayer ezúttal az iPhone-tartozékok piacán próbálja megvetni a lábát. Kidolgoztak ugyanis egy, a telefon aljára szerelhető kütyüt, ami a sülő szalonna hangjával és illatával ébreszti fel a megvásárlóit.

"Kétmilliószor szerepel a #bacon az Instagramon, szóval úgy tűnik, hogy az emberek sosem unják meg a szalonnát" – árulta el az inspiráció forrását a cég reklámosztályának vezetője, Tom Bick. "Az Oscar Mayer örömmel mutatja hát be a világ első baconillatú mobileszközét."

Sajnos a terméket hagyományos bolti forgalomban nem lehet majd kapni, ha valaki szeretne a sülő bacon digitalizált illatára ébredni, annak be kell neveznie a cég amerikai nyereményjátékára.

alarm-clock-device.png

Nem ez az első olyan eszköz azonban, ami szagokat bocsát ki, ha egy iPhone aljára csatlakoztatják: a Scentee nevű kütyüt tavaly májusban mutatta be a gyártója. A japán ötlet cserélhető szagtartályaiból különböző üzenetek vagy emailek mellé lehetett illatot társítani. Az áttörő üzleti sikerről azóta nem érkezett hivatalos közlemény.