Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jövőre érkezik a Google új tabletje

2014.06.27. 16:59

Egy kis csapat kalóz, akik fasza dolgokat próbálnak csinálni.

– így jellemezte Regina Dugan, a Google munkatársa a Project Tangón dolgozó fejlesztőket. Ők tervezik a Tango okostelefonokat és táblagépeket, amiket csúcsminőségű 3d kamerákkal szerelnek föl.

Az eszközök prototípusát már korábban bemutatták, de csütörtökön azt is bejelentették, hogy az LG fogja gyártani a vásárlóknak szánt modelleket, amik jövőre kerülnek a boltokba.

A bejelentéssel párhuzamosan egy kis bemutatót is tartottak a Project Tangóból.

Képzeld el, hogy az úticélodhoz vezető út nem ér véget a bejárati ajtónál, hanem azt is megtudod, hogy pontosan hova menj és mit csinálj. Ehhez már megvan a számítási teljesítmény, és ez a teljesítmény elképesztő dolgokat hoz ki az eszközeinkből. Csak hardver és szoftver kell hozzá.

– mondta Johnny Lee, a program vezetője, majd bemutatta, hogy térképezte föl a házát az eszközökkel.

hidof-820x420.png

A Project Tango egyelőre még gyerekcipőben jár, és nem tudni, mikor lesz belőle valami. Mivel a Google sem a bevezetés ütemtervéről, sem a specifikációkról nem beszélt, egyelőre csak annyit tudni, hogy az első modellek már gyártásra készen állnak.