Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C

Milliárdokat ér a világ leghülyébb appja

2014.07.21. 14:58

A faék egyszerűségű értesítésküldő Yo app 1,5 millió dolláros (343 millió forintos) befektetést kapott, ezzel értéke már 5-10 millió dollár között van (2,2 milliárd forint) – mondta el a cég szóvivője a Business Insidernek. Az alkalmazás mögött már nyolc befektető van, köztük a kínai Tencent, illetve a Mashable-alapító Pete Cashmore cége.

A Yo segítségével a felhasználók értesítéseket küldhetnek a a barátaiknak. Az üzenet szövege nem változtatható, csak annyit lehet írni, hogy „Yo”. Áprilisi indulása óta az izraeli alapítású startup már több mint kétmillió letöltésnél tart, az alapítók szerint a felhasználók napi kétmillió Yót küldenek egymásnak. Még a hónap vége előtt új verzió készül az alkalmazásból. Egyelőre hárman dolgoznak rajta. A befektetők szerint az értesítés az okostelefonok egyik legfontosabb funkciója, nagyon sok információ ebben a rétegben érhető el, emiatt újfajta alkalmazások várhatók.

Küldjön YO-t az Indexnek!

Bár eleinte mi se nagyon értettük, mire jó ez az egész, mára egész sok Index-munkatárs rákapott a Yo ízére. Ha ön is kipróbálná, de nincsen egyetlen Yo-barátja sem, akinek Yo-t küldhet, küldjön bátran nekünk az INDEXHU júzernek, megígérjük, hogy egészen váratlan időpontokban fogunk visszzayózni!