Szeptember 9-én mutathatják be az iPhone 6-ot

2014.08.05. 20:44

Nagyszabású médiaeseményt szervez  az Apple szeptember kilencedikére – egy keddi napra – ,  amelyen valószínűleg az új iPhone-t mutathatják majd be, írja a Re/code . A  számmisztikus Apple-fanok így már most sokat várnak az év kilencedik hónapjának kilencedik napjától.

Eddy Cue alelnök szerint az Apple elmúlt huszonöt évének legjobb készüléke érkezik, de a cég természetesen továbbra sem erősített meg egyetlen pletykát sem az iPhone 6-tal kapcsolatban. A hírek arról szólnak, hogy az új készülék szakít a négyhüvelykes szabállyal, így a hatos modell jóval nagyobb, 5,5 hüvelykes lesz. A folyamatosan szivárgó pletykák emellett karcmentes zafírüveg-kijelzőről, nagyobb akkumulátorról, gyorsabb processzorról és új kameráról is beszámoltak már, de hivatalos bejelentés még nem született, de miitt korábban már összeszedtünk mindent, amit akkor tudni lehetett az új készülékről.

Közben az Apple a CNBC-nek arról számolt be, hogy júliusban rekordot állítottak: vásárlóik még soha ennyit nem költöttek az Apple Store-ban, mint ebben a hónapban.

Nem is lehetnék boldogabb! Ez a legjobb negyedévi eredmény, amióta az Apple-nél vagyok

– újságolta vidáman Tim Cook, az Apple vezérigazgatója a bejelentés után.  • Hírek
  • Bankszámla