Angelika
-1 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

A Samsung telefonja megirigyelte Madonna fogait

2014.09.30. 10:37
samsung-galaxy-note-4-with-gaps-around-display
Fotó: IT Today

A meghajló iPhone-ok után itt van az új botrány: a Samsung frissen piacra dobott Note 4-eseivel sincs minden rendben. Egyes dél-koreai vásárlók szerint ugyanis rés van a készülék kijelzője, illetve a telefon kerete között, vagyis a bendgate után most a gapgate lehet a net sztárja. A netre feltöltött képek szerint a nyílás akkora, hogy akár egy papírlap vagy egy névjegykártya is belefér. Ez a használatot nem befolyásolja, csak akkor kellemetlen, ha tele lesz kosszal és szöszökkel.

A nagyjából az iPhone 6 Plusszal megegyező méretű Note 4 hibáját a Samsung még nem ismerte el. A fordulat azért lehet kellemetlen a koreai cégnek, mert ők is támadták a meghajló iPhone-ok miatt komoly presztízsveszteséget elszenvedő Apple-t.

Egyelőre nem tudni, hogy a Note 4-ek mekkora részét érinti a probléma, de ennek ahhoz is köze lehet, hogy a phablet világpremierje még odébb van. Az USA-ban például csak október 17-én kezdik el forgalmazni a Dél-Koreában főleg a nők körében sikeres tepsimobilt, így előfordulhat, hogy a gyártó megoldja a problémát még azelőtt, hogy a készülékek egyáltalán a boltok polcaira kerülnének.

galaxy-note-4--700x393
Fotó: droidmatters.com

Az amerikai AT&T közben egy félhivatalos fényképpel bizonyította, hogy az USA-ba eddig szállított tesztkészülékekkel nincs probléma, írja a Droidmatters.