Újra ajándék videót kap mindenki a Facebooktól

2014.11.13. 15:32

Év elején óriási siker volt a Facebook ajándék videója minden egyes felhasználójának, amiben a megosztott fényképekből, státuszüzenetekből vágott össze egy ügyes algoritmus egy összefoglalót a júzerek online életéről. Most újra egy hasonló meglepetést készített mindenkinek a közösségi oldal.

Ezúttal minden közelebbi ismerősünkhöz külön videót kapunk, akivel a közös emlékeinket rakja össze egy videóba a rendszer. Közös emléknek az számít, ha megemlítettük egy bejegyzésünkben (vagy ő minket), esetleg közös képen vagyunk bejelölve. Ebből fakadóan csak azokhoz tartozik külön videó, akikkel elég ilyen közös interakciónk volt.

Az alkalom most a legfontosabb amerikai családi ünnep, a Hálaadás, a téma pedig ennek megfelelően a köszönet: a kísérő szöveg azt fejtegeti, hogy megköszönjük a barátainknak, hogy a barátaink, miközben felelevenítjük azt, hogy miért is vagyunk barátok, vagy legalábbis ennek a közösségi oldalon látszó lenyomatát. A videót persze rögtön meg is lehet osztani a falunkon, vagy az adott ismerős falán - készüljön fel rá, hogy a következő napokban ez fogja uralni a hírfolyamát.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM