Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már megint meghekkelték a Sonyt

2014.12.09. 09:37

Már megint megint meghekkkelték a Sonyt: most a PlayStation Networköt és áruházat támadták, és kapcsolták le. Mostanra már újra fut a játékokat, filmeket, sorozatokat áruló weboldal, de sokszor nem jönnek be oldalak, és probléma van az online játékkal is.

A Sony egyelőre annyit mond, hogy vizsgálják a probléma okát. A támadást magára vállalta a Lizard Squad nevű csoport vagy személy. Twitteren annyi olvasható, hogy  „PSN Login #offline #LizardSquad”. 

A Sony mostanában a hekkerek célpontja, filmstúdiójukból múlt hónapban 100 terabájtnyi belső anyagot loptak el. Voltak köztük felhasználói jelszavak, a dolgozók személyes adatai, és hírességekkel kötött szerződések is. Kiszivárgott több, még meg sem jelent film is.

Ezért a támadásért hétfőn a Guardians of Peace nevű aktivista csoport vállalta a felelősséget. Azt akarták, hogy azonnal mutassa be a Sony a The Interview című, Észak-Koreáról szóló filmet.