Árpád
-2 °C
3 °C

Százezrek verik szét épp a karácsonyi ajándékot

2014.12.25. 23:41

Az Egyesült Államok és Európa nagy részén szakadozik az Xbox Live és Playstation Network, a júzerek nem tudnak online bejelentkezni, és ha mégis, akkor gyorsan offline üzemmódba dobja őket a rendszer, így sok karácsonyra kapott vadiúj játékot nem lehet kipróbálni - ennek mondjuk van pozitív hozadéka is, ugye! -, illetve lőttek minden online játéknak. A Kotaku körképe alapján a nagyok közül egyedül a Nintendo szerverei működnek megfelelően.

Sokan a karácsonyi csúcsforgalmat okolják a leállások és szakadozások miatt, de a Lizard Squad hekkercsoport azt állítja, ők piszkáltak bele a rendszerbe, hogy bizonyítsanak a Finest nevű rivális bandának, akik pár napja azt állították, simán meg tudják őket állítani. A Lizard Squad egyébként nem olyan régen már tört pár tonna borsot a Sony orra alá, amikor december elején lelőtte a webáruházat és a Network-öt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?