Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Három dollárba kerül a legértelmetlenebb applikáció Androidra

2015.01.20. 22:05

Létezik egy applikáció, ami azt ígéri, hogy meghosszabbítja a telefon akkumulátorának élettartamát, írja az Android Police. A Battery Life Repair úgy néz ki, mint egy merevlemez töredezettségjavító program és állítólag képes életet lehelne a merülő telefonunkba.

nexus2cee 36.png

A Battery Life Repair január 9-én került fel a Play Store-ba, és kicsit több mint egy hét alatt

182512-en töltötték le, ebből 132295-en ötből öt csillagot adtak rá.

Nyilvánvaló, hogy ha valóban létezne egy ilyen varázsszoftver, akkor a tervezőmérnökök már rég használnák, és nem lenne szükség hasonló applikációkra. A valószínűleg robotok által íratott ötcsillagos visszajelzések mellett találni pár értelmes embert, akik a Placebo-hatáshoz hasonlítják az egészet. Vagyis vannak, akik tényleg elhiszik, hogy akkumulátor töredezettségjavítással feltuningolható valamilyen random mezei applikáció. Ha ebből semmit sem hisz el, akkor nyugodtan vásárolja meg a Pro verziót három dollárért.