Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Itt a világvége: nem lesz világító alma az új Macbook Airen

2015.01.26. 09:36

Újabb fotók kerültek ki a netre a titokzatos, 12 hüvelykes Macbook Airről, amit az Apple elméletileg már gyárt, de hivatalosan még nem mutatott be.

11650-4737-150123-MBA12-l

A gépnek sok különleges dizájnmegoldása lesz, a legfurcsább a káva nélküli kijelzővel elért, szokatlanul kompakt méret. Az Apple tervezői ráadásul az összes, széles körben elterjedt csatlakozót elhagyják, még az USB-nyílás helyére is új, vékonyabb, USB-C szabványú portot terveznek, hogy a notebook a legvékonyabb legyen a piacon.

A kínai blogon közzétett (így érthetően fenntartásokkal kezelendő) fényképeken a pletyka szerint már létező notebooknak csak a fele, egész pontosan a felső része látható: egy készre szerelt monitor. A hagyományok szerint a fedőlapon egy fehér, bekapcsolt állapotban világító logó kellene legyen, de a kémfotókon ezüst bevonat látszik, így elképzelhető, hogy a kis kijelzőjű iPhone-ok után újabb hagyomány megy ki a divatból az Apple-nél.

A fényképek közül talán az a legérdekesebb, ami azt mutatja meg, hogy a kijelző alig vastagabb, mint a gyártó extravékony tabletje, az iPad Air.